Мени

За нас


Нашата креација, талент, уметност и професионалност, минатата 2013 година ја потврдивме со отварање на едно модерно студио за тетовирање кое ги прати сите светски стандарди и правила за тетовирање и пирсинг. Виновник за постоењето на овој нов бренд е главниот тату артист и сопственик на ова студио, Горан Миќиќ, по чии иницијали MG Tattoo&Piercing Studio го доби своето име. Нашата цел е секоја направена тетоважа во себе да носи белег и препознатливост на ова студио. Отворени сме за споделување на идеи, консултации и помош пред желбата на клиентите да ја претвориме во едно уметничо дело на нивното тело. За нашиот квалитет и професионалност говорат повеќе од илјадници задоволни клиенти. Нашата мисија е секоја година овој број да го зголемуваме двократно.

Тетоважите кои се изработуваат во нашето студио се исклучително трајни. За изработување на истите се користат високо квалитетни, стерилни материјали и бои, соодветни за секаков тип на кожа. Местото за поставување на истите за нас не претставува никаков проблем, ги изработуваме на било кој дел од телото.

Што се однесува за пирсингот, користиме исто така стерилна опрема. Исто како и тетоважите и пирсингот го поставуваме на било кое место од телото, во зависност од желбата на клиентот.

Тимот од MG Tattoo&Piercing Studio е отворен за соработка со секој љубител на украсување на телото. Доколку се одлучите вашето тело да го краси нова тетоважа или пирсинг, посетете не и сами ќе се уверите зошто се разликуваме од другите.

Ве очекуваме :)

2_1